Své činy si promysli.


…nezapomeň i na sebe. Možná si řekneš, že být sama je otrava nebo jsi neustále unavená z otázek typu, proč si nezadaná nebo tě dokonce někteří litují. Říkají jednou to přijde. Jasné, že to přijde! Ale není potřeba se litovat.
To, že nikoho nemáš neznamená, že nejsi si pěkná, že nejsi dobrý člověk nebo nejsi příliš dobrá. Všechno má svůj čas a i čekání na toho pravého se oplatí. Nebuď smutná, on přijde. Je potřeba nejdřív poznat sama sebe, něco se naučit i pochopit, aby mohl přijít ten, který bude zářit z tebe!


Mnoho žen nebo děvčat se vrhají do vztahů bez přemýšlení nebo proto, protože nechtějí byť samotné/svobodné/single. Je to hloupost. Proč nemůžeš byť zkrátka nezadaná? Co je na tom špatné? Jsi svobodná, můžeš kdykoli odejít, přijít, můžeš chodit ven s kým chceš. Já neříkám, že být nezadaná je lepší jako být ve vztahu, ale nezhroutí se ti celý svět, když momentálně nikoho nemáš.

Možná jen nejsi připravená na vztah. Avšak věr, že jak přijde ten pravý, budeš mimořádně připravená a všechno už půjde samo. Možno se jen máš něco nové naučit, něco nové poznat, zažít, pochopit a jít dál. Možná tvůj budoucí není v tvém městě, možná ho poznáš v Římě, kam jsi už tak dlouho plánovala jít a splnit si své sny. Možná tě tam čeká, ale předtím chce, aby jsi si splnila svoje sny a nečekala na něho doma, popcorn v ruce, když sleduješ všechny romantické komedie a modlíš se za tvého budoucího Goslinga nebo Reynoldsa.


Život nás chce vždy jen přiučit něco nové. I ten nejhorší den je nejen výzvou, ale i poučením do budoucna. A tak prosím ber i to, proč jsi „sama“ jako normální věc. Nesnáším, když se mladé děvčata hned hrnou do vztahu, cítí se osamělé, chtějí někoho milovat a vypisují každému, chválí se jak dlouho s ním chodí a že je to láska na celý život. Promiňte, ale směju se.
Chápu, že mladé děvčata nemají důvod být tak brzo vyspělé, ale právě že já jsem si ten pocit svobody velmi užívala a chápala jsem lásku jako tu, na kterou jednoduše musíš počkat, aby stála zato. Zatím jsem chodila ven s lidmi, bavila se, smála a užívala života. A upřímně? Nemyslím si, že by jsem byla o něco ochuzená, nebo že by jsem některé věci nestihla nebo zameškala.
Když se brzo vrhneme do vztahu, už je to len začarovaný kruh a potom se divíme, proč se nám naše vztahy rozpadají. Možná vážně někdy nejsme vyspělé na to a naše připravenost je jen iluzí.
Všechno v našem životě má jistý smysl a význam.
Ber to s respektem a  s nadhledem.
Všechno má svůj čas.
I tvoje láska.
I On.

Share This Article:

CONVERSATION

0 komentářů :

Okomentovat

Moc si vážím každého komentáře a jsem moc ráda za každé projevení názoru, ať už je pozitivní nebo negativní. Komentáře jsou moderovány, a proto budou zveřejněny až po schválení.