Pro dívku, která si zaslouží víc.

Ahoj princezno.
Dívám se na tebe. Na ten boj, který se sama se sebou snažíš vyhrát. Dívám se na ten nepořádek, který nosíš ve svojí hlavě. Vidím ten úsměv, ke kterému se musíš nutit, i ty slzy, které se snažíš schovat. Ach, jsi nádherná.

Vím, že to nedopadlo tak jak jsi si to představovala. Že tvoje vysněné svatební šaty budou už jen fotkou v tvém notesu a že ty jména, které si chtěla dát vašim dětem už víc nevyslovíš. Mrzí mě, že ten rozchod byl tak tvrdý a že jsi se z oblaků znova vrátila zpět na zem. Lituji každou slzu, kterou jsi kvůli němu vyplakala a mrzí mě to při každé myšlence či vzpomínce, která ti tak ubližuje.
Víš, že tak, jako jsem tu pro tebe vždy byla, tak tu budu i nadále. Znova spolu můžeme sledovat ty dětské pohádky nebo romantické filmy a obviňovat je, že takto svět nefunguje. Spolu se můžeme smát nad tím tak populárním romantickým klišé „šťastný až do smrti“ a spolu můžeme brečet nad dnešní dobou, kterou tak nenávidíš.

Hlavu vzhůru princezno, jsi silnější než tohle. Nechej slzy téct, srdce hojit, zlé vzpomínky zmizet, ale nenechej spadnout svojí korunku. Tohle není konec tvého legendárního romantického příběhu. Ve skutečnosti, je jen další kapitolou.
Ve světě, kde dala realita facku tvojí největší fantazii je tohle možná jen budíček. Aby jsi si uvědomila, že si zasloužíš toho, kdo se po tvém polibku přemění ze žabáka na prince, který pro tebe udělá cokoli, přesně tak jako princ pro svojí vyvolenou, o kterou bude bojovat s reálným světem tak, jako princ bojuje s drakem a hlavně takového, s kterým zažiješ opravdu šťastný konec.


Takže princezno, nezoufej a začni psát novou kapitolu svého života a buď hrdá na to, že když jí převrátíš, bude legendární. Je pravý čas drahá. Hlavně uvěř v to, že si zasloužíš něco lepšího.
Zapomeň na toho, kdo tě bral jako samozřejmost, kdo dával své zájmy před tebe, kdo s tebou nesdílel ty tvoje. Promiň mi za toho muže a věř, že jednoho dne s ním bude zacházet tak, jak si to doopravdy zaslouží. Věř, že i jeho srdce bude jednoho dne zlomené. Jednoho dne si uvědomí jak hodně ztratil, ale tehdy už budeš ty diamantem někoho jiného.
Poslouchej mě pozorně princezno, protože to, co ti povím je důležité. Aby jsi uvěřila, že si zasloužíš něco lepšího, musíš uvěřit tomu, že muž, kterému příště dovolíš vstoupit do tvého života si tě skutečně zaslouží. Je to o tom poznat svojí sebeúctu. O tom vědět kdo si, co můžeš udělat a kolik toho můžeš dát.
Teď princezno, je ten nejvyšší čas na to, aby jsi přestavěla svůj život. Běž a prozkoumej svět. Dělej věci, při kterých budeš cítit chvění svého srdce. Získej moudrost ze svých předchozích chyb, aby jsi nespadla, když ti příště nějaký muž podlomí nohy. Budeš stát. S hlavou vzhůru a hrdá na to, kdo si a čím jsi se stala. Žij svoje sny, neztrať z dohledu to, na čem ti skutečně záleží, zaměř se na to, co opravdu chceš a nechej čas, aby zahojil rány. Jediné, co ti můžu říct princezno je, že čas skoro vždy zahojí všechny rány.


Jsi to ty a jen ty, kdo ví, co si skutečně zasloužíš. A jsem si jistý, že až si uvědomíš kým jsi, už se nebudeš snažit uspokojit s ničím menším jako jsi už měla.
On si ani nezaslouží tvé slzy princezno, tvých myšlenek na něho o 3 v noci, když celé město spí, on si nezaslouží místo v tvém paláci.
Takže znova vstaň a věr mi, že ten pravý přijde a dokáže ti, proč si nezasloužíš být jen kapitolou, ale celým názvem knihy.
S pozdravem,
Někdo, kdo věří, že si zasloužíš být šťastná.

Share This Article:

CONVERSATION

0 komentářů :

Okomentovat

Moc si vážím každého komentáře a jsem moc ráda za každé projevení názoru, ať už je pozitivní nebo negativní. Komentáře jsou moderovány, a proto budou zveřejněny až po schválení.